31 May 2021

Operativ inköpare till Visual Art:s HQ

Visual Art fortsätter att växa och vi söker nu en operativ inköpare som kommer att jobba med dagliga inköp av hårdvara till våra kunder i Norden. Du kommer rapportera direkt till Supply Chain Manager och ingå i vår SCM-avdelning där vi hanterar inköp och samordnar installationer av våra kundprojekt. 

Detta är ett vikariat på 1,5 år med möjlighet till fortsatt anställning, start augusti 2021.

 

För att lyckas i rollen behöver du vara en driven administratör som har lätt för att samarbeta och som är van att jobba med många olika projekt samtidigt. Självklart har du även en passion för inköp och flöden.

 

Exempel på arbetsuppgifter

–       Inköp av hårdvara till våra kundprojekt.

–       Uppföljning av leveranser och fakturor.

–       Hantera eventuella avvikelser.

–       Löpande kontakt med våra distributörer och leverantörer.

–       Hantering av artikelregister i affärssystem.

 

Din profil

Vi söker dig som gärna får vara i början av din karriär och har någon form av utbildning inom inköp samt erfarenhet från liknande arbetsroll är detta såklart meriterande. Du behöver ha mycket goda kunskaper inom Excel och det är bra om du har jobbat med inköp via affärssystem. Vi ser gärna att du även har ett intresse för teknik och innovativa lösningar.

 

Då vår egen verksamhet och leverantörer finns i olika länder är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift.

 

Som person är du ansvarsfull, nyfiken och modig. Viktigt att du är strukturerad och lösningsorienterad.

Du känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet och har lätt för att samarbeta samt drivs av att leverera fantastisk service till våra kunder.

 

Om Visual Art

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

Vi är totalt ca 100 medarbetare som stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men har även verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA.

Klicka här för att se ett par exempel på lösningar vi levererat.

 

Ansökan

Skicka ditt CV samt ett personligt brev till jessica@visualart.com

 

Visual Art logotype