07 Jun 2021

Service Desk Technician till Visual Art

Visual Art fortsätter att växa och vi söker nu en Service Desk Technician som kan stärka vårt svenska team.

Rollen innebär att du kommer hantera ärenden från våra kunder på de allra flesta plan, allt från användning av våra olika tjänster till mer tekniska utmaningar som kräver ytterligare fördjupning och problemlösning. Du tar emot inkommande samtal och mail från våra kunder där du måste ha bra koll på hårdvara, mjukvara och nätverk samt full förståelse för våra Digital Signage lösningar.

 

Din profil

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT alternativt minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom IT. Du behöver ha erfarenhet från hårdvara, nätverk samt kunna arbeta i Windows-miljö.

Du behöver även kunna arbeta i Office Excel.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. För att passa bra in i resten av teamet tror vi att du har ett driv och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. I slutändan är det viktigaste att du alltid strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder och övriga kollegor.

Du behöver kunna tala svenska, engelska men är meriterande om du talar fler språk som t ex spanska, finska eller franska.

 

Arbetstid

Heltid

 

Tillträde

Omgående

 

Om Visual Art

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

Vi är totalt ca 100 medarbetare som stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men har även verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA.

Klicka här för att se ett par exempel på lösningar vi levererat.

 

Ansökan

Skicka ditt CV samt ett personligt brev till jessica@visualart.com

Visual Art logotype