30 Apr 2021

Vi söker en Account Manager

Vi söker en Account Manager som vill stärka vårt säljteam!

 

Om rollen

Som Account Manager på Visual Art stöttar du KAM organisationen med att skapa offerter, säljordrar och kundkort i affärssystem. Utöver det ansvarar du även själv för flera mindre kunder/konton och har ett helhetsansvar för dessa. Det innebär bland annat att ansvara för nyförsäljning/merförsäljning till driftsfrågor.

Detta varierar dock utifrån upplägget hos kund och hur avtalen ser ut. Account Manager ska vara kundens kontaktväg in till Visual Art och spindeln i näten mellan säljavdelning, inköp och installation.

Klicka här för att se ett par exempel på lösningar vi levererat.

Om den vi söker

Grunden för att lyckas i rollen är att du har ett starkt driv samt att du är målorienterad och självgående.

Du är strukturerad, ödmjuk, trygg i sig själv och är alltid mottaglig för feedback både från kund, chefer och teammedlemmar.

 

Erfarenhet

Du bör ha erfarenhet av liknande tjänster. Har du erfarenhet från lösningsförsäljning, med många olika komponenter är det meriterande.

God vana av affärssystem och gärna Business Central.

 

Utbildning

Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet.

 

Arbetstid

Heltid

 

Tillträde

Omgående

 

Om Visual Art

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

Vi är totalt ca 100 medarbetare som stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men har även verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA.

Ansökan

Skicka ditt CV samt ett personligt brev till jessica@visualart.com

 

Visual Art logotype