02 Jul 2021

Vi söker en driven HR generalist

Driven HR generalist som gillar eget ansvar!

Gillar du att arbeta i en bred roll med både administrativa och strategiska arbetsuppgifter inom HR? Då kan du vara den HR generalist vi söker!

 

Om rollen

I rollen som HR generalist kommer du jobba tillsammans med vår HR Manager. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av HR – administration, internkommunikation, arbetsmiljöarbete, digitaliseringsprojekt inom HR, Lön & förmåner, behjälplig i allt från rekrytering, onboarding till offboarding, vara med och upprätta nya rutiner och effektivisera arbetet där finns möjlighet till detta. Som Visual Arts HR generalist blir du en viktig del i att utveckla Visual Art’s HR funktion.

 

Om personen vi söker

Vi söker dig som är har en positiv inställning med ett stort eget driv och som trivs att arbeta i en snabbfotad och föränderlig miljö. Du är en analytisk person med sinne för struktur och ordning som tycker om att arbeta hands on. För att trivas på Visual Art är du en engagerad ”doer” som tycker om att ta egna initiativ och är mån om att alltid leverera i tid med god kvalité, har vana av att ta eget ansvar samt tycker om att dela med dig av dina kunskaper.

Du har en relevant utbildning inom HR samt några års arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta i olika HR relaterade system, tex Teamtailor, Heartpace, Azets och såklart Excel. Svenska och engelska språken behärskar du flytande i både tal och skrift.

 

Om Visual Art

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

Vi är totalt ca 100 medarbetare som stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men har även verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA.

Klicka här för att se ett par exempel på lösningar vi levererat.

 

Övrigt

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Läs mer och sök tjänsten här

 

Visual Art logotype