04 Jun 2021

Vi söker en produktionsledare för praktik

Vi söker en produktionsledare för praktik som är en tydlig kommunikatör och effektiv organisatör. Du gillar snabba ryck, är duktig på att hantera många projekt samtidigt och får saker gjorda.

Lyhörd, flexibel och strukturerad. Positiv person som vill utvecklas och får energi av att lösa problem. Du blir en del av ett team där vi hjälps åt och stöttar varandra. Vi har en tro på att om vi har kul och högt i tak på vår arbetsplats kommer även det smitta av sig i våra kundrelationer.

 

Vi kan erbjuda en kreativ arbetsplats där du har möjlighet att lära dig hela processen för Digital Signage produktioner. Från strategi och design till animation och film – vi är specialister på Digital Signage och erbjuder allt ifrån enstaka produktioner och leveranser till effektiva helhetslösningar. Du kommer att ha en handledare som är din närmsta person att använda som stöttepelare, men alla finns tillhands för att hjälpa.

Vi arbetar strategiskt och sätter varumärket, upplevelsen och försäljningen i fokus, för att alltid hitta den bästa och mest relevanta lösningen. På så vis stärker vi vår kunds affär, samtidigt som vi förenklar deras dagliga verksamhet. Fokus ligger på Digital Signage men vi producerar även innehåll till övriga digitala kanaler. Sociala medier, webb, tv, mobilt och bio – vi har erfarenhet och kompetens inom respektive medies styrkor, och anpassar innehållet därefter.

 

Ansökan

Vi är intresserade av duktiga och intressanta personer som är redo att hugga in i våra projekt från dag ett. Är du student och är intresserad av praktikplats hos oss på Visual Art, skicka in ditt CV och personligt brev till josefine.gustafsson@visualart.com.

I ansökan berättar du vem du är, vilken utbildning du går och anger vilken period du önskar praktik. Vi vill även veta vad du förväntar dig av praktiken för att kunna säkerställa att du hos oss kan uppnå dina läromål.

 

Om Visual Art

Visual Art är en global tech- och mediakoncern med passion för människor, kreativitet och design. Affärsidéen är att vara en strategisk partner till våra kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation.

Genom att kombinera kreativa talanger med teknisk expertis har vi sedan 1997 skapat digitala kommunikationslösningar, för såväl svenska som internationella kunder inom vitt skilda branscher och segment.

Vi är totalt ca 100 medarbetare som stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men har även verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA.

Klicka här för att se ett par exempel på lösningar vi levererat.

Visual Art logotype