16 Jun 2021

Vi søker en prosjektleder

 

Visual Art fortsetter å vokse og vi søker etter en prosjektleder og person som er en tydelig kommunikator og en effektiv organisator. Du liker høyt tempo, varierende dager, er dyktig på å håndtere mange prosjekt samtidig og er god på gjennomføring. Du liker å ta ansvar, er fleksibel, men også strukturert.

En positiv person som ønsker videreutvikling og får energi av å løse problemer. Du blir en del av et selskap som jobber på tvers av landegrenser, hvor vi hjelper og støtter hverandre for å skape best mulig resultater for våre kunder. Vi tror på at om vi har det gøy og har god takhøyde på arbeidsplassen, så smitter det over på våre kunderelasjoner.

Vi kan tilby en kreativ arbeidsplass der du kommer å være en del av hele prosessen for et Digital Signage prosjekt. Fra strategi og design til animasjon og utvikling – vi er spesialister på Digital Signage og tilbyr alt i fra enkeltstående produksjoner, til store effektive helhetsløsninger. Du kommer også hjelpe til i innsalgsprosessen og være ansvarlig for presentasjoner for kunder.

Vi jobber strategisk og setter merkevaren, opplevelsen og resultatet i fokus, for å alltid finne den beste og mest relevante løsningen. På det viset styrker vi våre kunders business, samtidig som vi forenkler deres daglige virksomhet. Fokus ligger på Digital Signage men vi produserer også innhold til andre digitale kanaler. Sosiale medier, web, tv, mobilt og kino – vi har erfaring og kompetanse innen respektive medier og tilpasser innholdet deretter.

Som prosjektleder hos oss kommer du til å drive strategi-, innholds- og utviklingsprosjekter som kan variere mye, men alltid søke å forenkle og forbedre resultatet for kunden og deres forretninger. Du har minst 3 års erfaring som prosjektleder innen tilsvarende eller lignende område, og har gode rutiner med å drive strategiske kundeprosesser, samt å ta ansvar for tidsplaner og budsjetter.

Denne stillingen er en del av vår nordiske ekspansjon og vi søker en projektleder som er med og utvikler vårt norske kontor. Du kommer drive prosjekter for det norske markedet og rapportere til leder av det norske kontoret. Du kommer også jobbe tett med øvrig operativ organisasjon på hovedkontoret i Stockholm, i hovedsak Design Studioet / Kreativ avdeling.

Har du lyst å bli en del av et spennende selskap i vekst? Da håper vi å motta din CV og søknad snarest. Alle søknader behandles fortløpende og det er mulighet for snarlig tiltredelse.

Send din CV til rune.torgersen@visualart.com

 

Visual Art

Visual Art er et globalt tech- och mediekonsern med passion for mennesker, kreativitet och design. Forretningsidéen er å være en strategisk partner for våre kunder gjennom teknisk innovasjon og business innen digital kommunikasjon.

Gjennom å kombinere kreative talenter med teknisk ekspertise, har vi siden 1997 skapt digitale kommunikasjonsløsninger for både svenske som internasjonale kunder innen vidt forskjellige bransjer og segmenter.

Vi er totalt ca 100 medarbeidere som støtter hverandre i vårt daglige arbeide. Vårt hovedkontor ligger i Stockholm men vi har også virksomhet i Norden, Tyskland, Spania og USA.

Noen av kundene våre: McDonald’sICAKICKSUnibail-Rodamco-WestfieldCircle K , 7-ElevenSEB och AB Nordiska Kompaniet

www.visualart.com

Visual Art logotype