22 Feb 2021

Vi søker en Teknisk Projektleder

Visual Art fortsetter å vokse i Norge og søker en ambisiøs Teknisk Projektleder som skal ha ansvar for våre løsninger i det norske markedet. Det innebærer et ansvar for leveransen og den operative driften av hardware og software i våre Digital Signage løsninger.

I stillingen inngår å hjelpe våre selgere (internt) og kunder (eksternt) slik at våre tekniske løsninger alltid holder høyeste kvalitet og driftsikkerhet. Stillingen innebærer en hel del kundekontakt for kontroll på leveranser og vil samarbeide internt med våre utviklingsteam, selgere, innkjøpere, installasjonsteam, vårt designstudio samt supportavdeling.

Stillingen får ansvar for å projektlede installasjoner/utrullinger, finnes tilgjengelig ved nye installasjoner og oppstart for nye kunder.

Det forventes at man tidvis er ute ”i felt” både i form av tekniske forstudier i forkant av installasjoner men også ved behov for teknisk feilsøking/hjelp.

Man er med og forsikrer at supportprosessen fungerer optimalt for de norske kundene

I rollen inngår også å hjelpe kundene med implementering av Visual Arts CMS og hjelpe til med publisering og kanaloppsetting. Som TP er man delaktig i å ta frem nye funksjoner/løsninger/hardware.

En fantastisk mulighet for deg som vil være med på reisen og bygge opp Visual Art’s norske virksomhet som forventes å vokse betydelig de nærmeste årene.

Stillingen vil være basert på vårt kontor på Fornebu, men med et veldig tett samarbeid med vårt hovedkontor i Stockholm.

 

Din profil

Du har minst 5 års erfaring i en liknende rolle. Er strukturert og nøye, og du takler å ha mange baller i luften.

Du bør ha gode tekniske kunnskaper og har lett for å trekke logiske konklusjoner.

Det er en stor fordel med erfaring innen Digital Signage.

Du bør ha stor interesse for teknikk og innovative løsninger og være vant til å jobbe i ulike systemer og officepakken.

Du bør ha førerkort.

Da vår egen virksomhet og leverandører finnes i ulike land, så er det viktig at du har gode kunnskaper i svensk/norsk og engelsk både i muntlig og skriftlig.

Som person er du ansvarsfull, nysgjerrig og modig. Det er viktigt at du er strukturt og løsningsorientert. Du kjenner deg komfortabel med at være den som trekker i trådene og har lett for å samarbeide og du drives av å levere fantastisk service til våre kunder.

Har du lyst å bli en del av et spennende selskap i vekst? Da håper vi å motta din CV og søknad snarest. Alle søknader behandles fortløpende og det er mulighet for snarlig tiltredelse.

Send din CV til rune.torgersen@visualart.com

 

Om Visual Art:

Visual Art er et globalt tech- och mediekonsern med passion for mennesker, kreativitet och design. Forretningsidéen er å være en strategisk partner for våre kunder gjennom teknisk innovasjon og business innen digital kommunikasjon.

Gjennom å kombinere kreative talenter med teknisk ekspertise, har vi siden 1997 skapt digitale kommunikasjonsløsninger for både svenske som internasjonale kunder innen vidt forskjellige bransjer og segmenter.

Vi er totalt ca 100 medarbeidere som støtter hverandre i vårt daglige arbeide. Vårt hovedkontor ligger i Stockholm men vi har også virksomhet i Norden, Tyskland, Spania og USA.

Noen av kundene våre: McDonald’sICAKICKSUnibail-Rodamco-WestfieldCircle K , 7-ElevenSEB och AB Nordiska Kompaniet

www.visualart.com

Visual Art logotype