20 Sep 2021

Vi söker en projektledare till vår Design Studio

Visual Art fortsätter att växa och vi söker efter en projektledare till vår Design Studio. Vi letar efter en person som är en tydlig kommunikatör och effektiv organisatör.

 

Om rollen

Som Projektledare hos oss kommer du att driva strategi-, innehålls- och utvecklingsprojekt som kan skilja sig mycket åt, men alltid förenas i att förenkla och förbättra för kunden eller deras affär.

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med goda personalförmåner där du kommer att vara en del av hela processen för Digital Signage projekt. Från strategi och design till animation och utveckling – vi är specialister på digitala kommunikationsytor och erbjuder alltifrån enstaka produktioner och leveranser till effektiva helhetslösningar.

Vi arbetar strategiskt och sätter varumärket, upplevelsen och försäljningen i fokus. Detta gör vi för att alltid hitta den bästa och mest relevanta lösningen. På så vis stärker vi vår kunds affär, samtidigt som vi förenklar deras dagliga verksamhet. Vårt fokus ligger på Digital Signage men vi producerar även innehåll till övriga digitala kanaler. Sociala medier, webb, tv, mobilt och bio – vi har erfarenhet och kompetens inom respektive medie och anpassar innehållet därefter.

 

Om personen vi söker

Du som söker bör ha minst 2 års erfarenhet som Projektledare inom liknande områden och vana av att driva strategiska kunder och även ta ansvar för tidsplaner och budget.

Vi tror att du är en person som gillar snabba ryck, är duktig på att hantera många projekt samtidigt och får saker gjorda. Lyhörd, flexibel, ansvarstagande och strukturerad. En positiv person som vill utvecklas och får energi av att lösa problem.

Du blir en del av ett team där vi hjälps åt och stöttar varandra. Vi har en tro på att om vi har kul och högt i tak på vår arbetsplats kommer även det smitta av sig i våra kundrelationer.

Sök rollen här

Vid frågor kring rollen kan du kontakta: josefine.gustafsson@visualart.com

Fakta om Visual Art

Visual Art är experter på Digital Signage med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA. Bolaget startade 1997 och har idag drygt 100 medarbetare. Visual Art är en data-driven och strategisk partner som hjälper kunderna att skapa riktigt affärsvärde och nå deras KPI:er. Det digitala nätverket består av fler än 26,000 ytor på 4,312 platser i 23 länder. www.visualart.com

Omsättning: 200 MSEK
Anställda: ca 100 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Spanien och USA
Kunder i urval: McDonald’s, ICA, KICKS, Unibail-Rodamco-Westfield, Circle K , 7-Eleven, SEB och AB Nordiska Kompaniet

Visual Art logotype