24 Sep 2021

Visual Art söker Teknisk produktägare

Visual Art står inför en spännande resa med nya utmaningar där fokus framöver kommer att ligga mer på utveckling, digitalisering och automatisering.

Har du brinnande intresse för teknik och användbarhet och gillar att agera bryggan mellan utveckling, resten av verksamheten och kund?

Vi söker en digital och teknisk produktägare som hellre gör – och ibland gör fel – än tvekar inför utmaningar.

 

Om rollen

Som Teknisk produktägare jobbar du både strategiskt och operationellt för att vidareutveckla bolagets digitala plattformar baserat på bästa tekniska praxis och i linje med företagets affärsstrategi.

Vi söker dig som trivs med att arbeta agilt och har goda kunskaper om scrum, användarvänlighet och utmaningar med integrationer mellan olika system.

Du är en del av utvecklingsavdelningen tillsammans med 10+ drivna och skickliga kollegor samt ett flertal konsulter. Du trivs att arbeta tillsammans med blandade kompetenser och ser nyttan av mångfald i grupper. I teamet finns kompetens inom design, UX-design, produktägare samt front end- och back end-utvecklare. Du är en nyckelperson som arbetar med att hålla ihop krav och planering för teamet. För att lyckas i rollen ska du därför trivas med att vara teamets go-to-person. Du arbetar även nära verksamheten, framför allt med sälj- och projektavdelningen, för att hitta tekniska lösningar och driva utvecklingen framåt utifrån deras behov.

 

Om personen vi söker

Vi söker dig som är en van projektledare inom IT och har kompetens inom webb- och apputveckling. Då mycket av utvecklingen utgår från kund är det avgörande att du har erfarenhet av att jobba mot olika roller hos kund och internt samt att förstå deras arbete utifrån ett kravställningsperspektiv. Du är en kommunikativ och affärsorienterad do:er med analytisk förmåga och sinne för struktur. I teamet passar du om du är lyhörd och samtidigt vågar ta plats. Du drivs av att arbeta med förbättringsarbete, säkerställa leverans till uppsatta mål och ser förändring som något konstant.

Vill du vara med och göra skillnad?

Sök rollen här

 

Fakta om Visual Art

Visual Art är experter på Digital Signage med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Norden, Tyskland, Spanien och USA. Bolaget startade 1997 och har idag drygt 100 medarbetare. Visual Art är en data-driven och strategisk partner som hjälper kunderna att skapa riktigt affärsvärde och nå deras KPI:er. Det digitala nätverket består av fler än 26,000 ytor på 4,312 platser i 23 länder. www.visualart.com

Omsättning: 200 MSEK
Anställda: ca 100 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Spanien och USA
Kunder i urval: McDonald’sICAKICKSUnibail-Rodamco-WestfieldCircle K , 7-ElevenSEB och AB Nordiska Kompaniet

Visual Art logotype